Начало

Сдружение „Българска военнополицейска асоциация” е неправителствена и доброволна организация на симпатизанти, бивши и настоящи служители на Служба „Военна полиция“, обединяваща физически и юридически лица на основата на професионалния интерес на членовете и за укрепване и подпомагане на тбранителните способности на Република България и военнопатриотичното възпитание и подготовка на населението и младежта.

СЪОБЩЕНИЕ:

**************

Тази година се навършват 10 години от създаването на Българската Военно-полицейска асоциация. По предложение на Павел Иванов, членове на УС, регионалният ръководител за София – Бойко Бахнев и военни полицаи от София засадиха 2 дръвчета в двора на РСВП-София. Те символизират неразривната връзка между Военната полиция и БВПА.

Снимки от събитието можете да видите в раздел Галерия.

От УС

************** 

По случай 8-ми Март – международният ден на жената и 10 години от създаването на БВПА, на 9 март 2024 г. в гр. София на стрелбището в дома на културата „Средец“ се проведе турнир по стрелба с 9 мм. пистолет за жени. Класираха се:

Първо място – Пенка Георгиева Иванова;

Второ място – Зорница Сергеева Куновска;

Трето място – Галя Цветанова Иванова.

Наградите връчи Бойко Бахнев – регионален ръководител за София.

Снимки от събитието можете да видите в раздел Галерия.

От УС

************** 

БВПА – София за втора година организира Осмомартенски турнир по стрелба с пистолет за членки на асоциацията от цялата страна. Турнирът ще се проведе на 9 март 2024 г. (събота) от 13 ч. в гр. София на стрелбището в дома на културата „Средец“ – ул. „Кракра“ № 2А. Дамите, които желаят да се състезават да се запишат при организатора – Бойко Бахнев тел. 0886 000 968 или имейл: boyko.bahnew@gmail.com. За участниците са осигурени пистолети, патрони, мишени, купа, медали и бутилка шампанско.

От УС

************** 

ПОЯСНЕНИЕ: За плащане на членски внос търсете ръководителите на регионалните структури. Членският внос може да се плати и през сайта от функцията „Дарения и Плащания“, като в пояснение се пише „ЧЛЕНСКИ ВНОС за 20….г. на …“. Членовете на БВПА от София да се обръщат към Бойко Бахнев – 0886000968.

 


ВОЕННА ПОЛИЦИЯ В ДЕЙСТВИЕ

_MG_4689